Begynderundervisning 2020

Bridgeundervisning for begyndere – start 9. september

HOLDET ER OVERTEGNET, ikke flere ledige pladser

Vi tilbyder begynderundervisning onsdage kl. 19.00-22.00. Første gang 9. september 2020 – under forudsætning af, at Covid 19 situationen tillader det.  I alt 12 gange. Pris kr. 950 inkl. undervisningsmateriale (undervisningssættet Nordisk Standard bog 1 og 2) samt medlemskab af DBF (Danmarks Bridgeforbund).

Underviser: Arne Mohr, som er en absolut topspiller i Dansk Bridge med årtiers undervisningserfaring.  Efter begynderundervisning er du klar til at spille turneringsbridge med de erfarne.

Teoretisk gennemgang og praktisk spil hver aften

Det er et intensivt undervisningsforløb, hvor du lærer de basale meldesystemer og lærer god spilføring og godt modspil.

I undervisningen kombinerer Arne Mohr tavlegennemgang med praktiske spil, hvor I sidder 4 personer rundt om et bridgebord og spiller. Denne kombination giver dig forståelsen for bridgespillet, og du oplever, at det du har lært, rent faktisk virker.

Kan du lide at spille spil, kan du lære bridge

Forhåndskendskab til bridge er ikke nødvendigt for at kunne få et stort udbytte af vores begynderundervisning. Den vigtigste forudsætning er, at du kan lide at spille, og det hjælper, hvis du også kan lide at vinde, for konkurrenceelementet motiverer til at få læst på lektierne. Men kan du f.eks. spille whist, har du klart lettere ved at lære at spille bridge, fordi mange af principperne er de samme.

Fortsætterkursus foråret 2021

Kurset fortsætter i foråret 2021 ligeledes 12 onsdage fra 19.00 – 22.00. Det er ikke nødvendigt at gå på fortsætterholdet, men langt de fleste fra efterårsundervisningen vælger at gøre det, fordi det er sjovt, og fordi det giver den fulde sikkerhed, som de fleste ønsker, inden de går i gang med turneringsbridge på et af vores mange hold. Ved juletid 2020 kan du selv vurdere dit behov for at deltage i fortsætterundervisningen.

Tilmelding til begynderundervisning

Vi har plads til 24 kursister på holdet. Pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet. Tilmelding er gældende, når deltagergebyret er indbetalt.

Se, hvordan du tilmelder dig HER

Arne Mohr Begynderundervisning