Coronaaflysning

Aflysning af al bridge året ud

Kære bridgemedlem

Hold da op, hvor vi savner at spille bridge. Det har været et forfærdeligt år, med mange aflysninger og alt for lidt bridgespil i klubben.

Desværre ser det ud til, at vi må vente lidt endnu med at genoptage spillet.

Retningslinjerne om max. 10 personer forsamlet er forlænget til d. 13.12.20. Det betyder, at vi ikke kommer i gang med at spille bridge i klubben i 2020. Jeg håber I har mulighed for at mødes i mindre grupper og spille privat bridge.

I forhold til forårssæsonen har vi på bestyrelsesmøde besluttet, at Bridgeklubben starter op igen, når forsamlingsforbuddet hæves til 50 personer eller mere igen, uanset hvornår dette sker i 2021. I vil så få ny besked pr. e-mail.

Tak for alle de venlige henvendelser vi har fået på e-mail og telefon med spørgsmål og forslag til at spille bridge trods coronaen. Vi sætter pris på, at I interesserer jer for Bridgeklubben Bellevue.

Sluttelig vil jeg på bestyrelsens og egne vegne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Jeg håber at i alle har det godt og er ved godt mod trods alt.

Dorte Jaquet

Mail: dortejaquet@hotmail.com

Mobil: 2256 9941

Aflysning af al bridge til og med 22. november 2020

Kære medlem

Det kommer næppe bag på mange, at vi på baggrund af forsamlingsforbud på over 10 personer er nødt til at aflyse al bridge incl. undervisning, foreløbig til og med d. 22.11.20.

Vi har i bestyrelsen drøftet de forslag der er kommet fra medlemmer om spil i mindre grupper, holdturnering og BBO turnering. Da regeringens udmelding også har været en anbefaling af kun at se max. 10 personer ud over sin husstand, mener vi ikke det er forsvarligt at afholde private holdturneringer i klubregi.

Turnering på BBO er der i forvejen mange af og vi kan kun anbefale, at i deltager i disse.

Vi håber på, at vi snart kan komme med mere positiv udmelding, så vi kan genoptage vores bridgespil i Bellevue.

Vi vil vende tilbage i slutningen af uge 47 med nyt om dette.

Dorte Jaquet

Mail: dortejaquet@hotmail.com