holdturnering på BBO 2021

Holdturnering på BBO

Kære medlemmer

Torsten Ørhøj har tilbudt at arrangere en holdturnering på BBO primært for klubbens medlemmer.

Den påtænkes startet i uge 3 (hvorvidt det bliver onsdage eller torsdage er endnu ikke besluttet) og der skal være mindst 6 hold for at vi vil køre turneringen. Der er også en max. grænse på 16 hold, så tilmelding foregår efter først til mølle princippet.

Turneringsindskuddet er kr. 400 pr. hold og der er vinpræmier til nr. 1 og nr. 2.

Tilmelding foregår til Christian Larsens e-mail  adresse:

chl@econ.au.dk

og Christian vil, hvis turneringen afvikles, også informere om den detaljerede turneringsplan, samt evt. også forestå løbende resultat orientering.

Bestyrelsen i Bridgeklubben Bellevue