Pokalkamp Bellevue-Team Pharmaservice

Pokalkamp Bellevue-Team Pharmaservice

Pokalkamp Bellevue-Team Pharaservice

Spænding til sidste spil

Her er Peters beretning om kampens udfald:


Hej Torben,

Det var hyggeligt at du var ugle til pokalen. Synd at du gik tidligt, for det var spændende til det sidste, men det blev lidt sent, for der blev spillet meeeget omhyggeligt af alle, de sidste 8 spil. Vi vandt 4.halvleg og var bagud med 11 før de sidste otte spil. H.C meldte 6 ruder der hang på at han gættede trumferne. Han manglede D932. Trak esset og fik 2 og 3 med. Gik på bordet og spillede B og fik 9’en fra Mogens og så gik han i tænkeboks. Mogens og jeg sad musestille i fem minutter indtil han endelig gik på kongen og gik ned. Mogens var startet med D93. Nu vidste vi at vi havde chancen.


Hånden efter. Alle i zonen og H.C åbner med 1 UT 15-17 og jeg har


DB
EDBT9xx
KDx
x


Laaang tænkepause, hvorefter jeg meldte 4 hjerter, 9 stik. I andet rum stod de i 3 så det kostede 6 imp. Vi tabte med en pind! Nå, der var nu adskillige spil blandt de sidste 8 hvor vi kunne have lavet det ene imp. Træls at tabe med en. Ville hellere have tabt med 20, men sjovt var det!

mvh
Peter


Bemærk at siden er åben for kommentarer hvis nogen skulle have lyst til at give Marius og holdpaller et klap på skulderen.


Kommentarer


Lør, 05/30/2015 - 10:21 — Lone Trøst Pedersen 

Det må have været ufattelig nervepirrende. Jeg synes, det er flot at tabe med kun én pind til den slags modstandere.
Lone


Ons, 06/03/2015 - 11:07 — Lars Wohlert 

Godt gået ,drenge!


Ons, 06/10/2015 - 19:34 — TSW

Peters "pistol-bridge" ... (-:

Kære Peter, ... det er "træls at tabe med 1 pind" ... men er det ikke mere træls at have meldt 4 hjerter på dén hånd??? Jeg opfatter situationen sådan, at du er næste hånd ... efter åbningen 1 UT. Nu kan man ... stille og roligt .. melde 2 ruder (Multi-forsvar mod 1 UT) ... og så finde ud af, hvad kontrakten skal være. Nu véd jeg ikke, hvem din makker var ... men var det Marius, kan jeg godt forstå, at du har følt, at du selv skulle "finde" rette slut-kontrakt ... men var det Uffe (godt skolet af Birthe!!, som han er) .. eller Boysen (godt skolet af mig!!) din makker, var det vel rimeligt at tage dem med på råd .. ikke?? Men selvom Marius evt. var din makker ... må det da være forkert at melde 4 hjerter .. du véd, at åbner & du har mindst 30 hp tilsammen ... altså må makker ... sandsynligvis .. have max. 5 hp .. og på en 5 HP's hånd, kan du da ikke forvente 2 indkomster ... som er min. forudsætningen for, at du kan vinde 4 hjerter ... nu kender jeg jo ikke dine meritter i øvrigt ... men 4 hjerter-meldingen tjener dig ikke til ære ... )-: ... selv ikke med Marius som makker ... (kh til dig Marius!!)..
I øvrigt et flot resultat ... respekt!! kh / Torsten