Bliv sponsor eller doner

Bliv sponsor eller doner

Vores høje sportslige ambitioner for vores bridgespillere er svære at realisere uden eksterne bidrag.


Støt os med penge eller naturalier


Du kan støtte Bridgeklubben Bellevue som helhed eller bestemte events, f.eks. vores sølvturnering, vores bellevuemesterskab eller vores ambitiøse begynderundervisning.


Sponsoratet kan f.eks. være:


  • Præmier – gavekort, vin, chokolade, accessoires og andre produkter til vindere af vores løbende turneringer.
  • Catering – rundstykker, smør, pålæg, kaffe/thé, kage til vores særlige arrangementer, som bellevuemesterskabet, sølvpointsturnering og i 2021 vores 30 års jubilæumsturnering.


.. og afhængigt af dit sponsorat og dine ønsker f.eks. få dit:


  • Logo på kamprogrammer og klubbens hjemmeside.
  • Navn mundtligt nævnt ved præmieoverrækkelsen/ved morgenbordet/formiddags- eller eftermiddagspausen alt efter karakteren af sponsoratet.


BRIDGEKLUBBEN BELVUE:


Konkurrenceklub for mere end 200 spillere 

Vi er blandt Østjyllands største klubber med godt 200 medlemmer. Medlemmerne spiller i vores seks løbende turneringer mandag-torsdag aftener og eftermiddage i vores lokaler i Bellevuehallen. Vi er byens bredde-bridgeklub for spillere, der lægger vægt på seriøst kortspil og konkurrence i et godt socialt miljø.

Blandt klubbens medlemmer er der typisk et eller to damehold i 1. eller 2. division samt flere hold i regionale turneringer – både de åbne turneringer, mix-turneringer og seniorturneringer. Sjældent når klubmedlemmerne topplaceringer i de nationale og regionale turneringer, de deltager for at få bridgemæssige udfordringer præcist som flertallet af klubbens medlemmer søger bridgemæssige udfordringer i vores egne turneringer.


Skaber de professionelle rammer med bl.a. uddannede turneringsledere 

For at kunne holde den høje standard har vi kun DBF (Danmarks Bridgeforbund) uddannede turneringsledere, som vi aflønner og derfor kan stille krav til. Vi spiller udelukkende med computergivne kort og alle resultater mv. er tilgængelige på vores hjemmeside straks efter hver spilleaften.

Vi bakker op om den nationale bridgeindsats ved at stille krav om, at alle vores spillere og gæstespillere skal være medlem af DBF. Vi er aktive i DBF aktiviteter som Bridgens Dag, hvor vi holder åbent hus og sikrer omtale i lokale medier, husstandsomdelte magasiner etc..


Elitespiller underviser vores nybegyndere, så de er parate til turneringsbridge 

Vi har hvert år begynderundervisning over 26 aftner af 4 timeres varighed med en særdeles professionel og vellidt underviser, som tilmed har mange absolutte topplaceringer i Dansk Bridge på CV’et. Underviseren er også aflønnet. Faktisk er det kun bestyrelsen, som laver alt det praktiske arbejde, tager initiativer og organiserer klublivet, som arbejder fuldstændigt gratis.


Den levedygtige klub med de attraktive medlemmer 

Klubben blev startet i 1991 som en ren lokal klub. Flertallet af medlemmerne bor også i dag i Risskov-Egå-Vejlby, men vores bridgestandard er så høj, at vi tiltrækker medlemmer fra Randers, det meste af Djursland og et godt stykke syd for Aarhus. For ja, der er mange bridgeklubber, men få professionelle bredde-bridgeklubber som vores.


Medlemmerne kommer her for at nyde sporten, det sociale fællesskab, for at dygtiggøre sig og realisere deres sportslige ambitioner.  Vi vil gerne tilbyde de bedste faciliteter til alle klubbens medlemmer, og vi har brug for ikke bare medlemmernes men også sponsorerens støtte til dette. I dag har vi udelukkende medlemmernes kontingentbetaling til at drive foreningen med, for vi får ingen offentlig støtte, ej heller indirekte i form af ”kunstig” lav husleje.


Vores medlemmer er typisk veluddannede 50+ ligeligt fordelt mellem kvinder og mænd. Det er dem og deres netværk, du får adgang til med dit sponsorat.


Når jeres virksomhed indgår i et partnerskab med Bridgeklubben Bellevue, forpligter vi os sammen med jer til at få det maksimale ud af samarbejdet. På samme måde som vi forpligter os over for vores medlemmer.


Kontakt formanden for sponsorudvalget Søren Westesen på kortweste@hotmail.com eller 3024 0834

Stort TAK til alle sponsorer for:


Bellevueturneringen 2023 og Sølvturneringen 2023:


Strandvejen bager, konditori, Nordre Strandvej

Risskov Fodterapi

Nehan cykler

Edc ejendomsmægler Nordre Strandvej

Kvickly Veri Center

Natur smuk Nordre Strandvej

Jama Ost Nordre Strandvej

Ønsketing Veri Center

KM Mode Veri Center

Sports Master Veri Center

Din BoghandelVeri Center

Victor Veri

Info Smart Service Veri Center

ID hair Nordre Strandvej

Statsautoriseret fodterapeut Dybbelvej 1, Risskov

Kosmetisk Klinik Nordre Strandvej

Louis Nielsen Veri Center

Hair by Ninna Ådalsvej 27, 8240 Risskov i Fit og Sund

Krop og hudpleje Nordre Strandvej

Park styling Nordre Strandvej

Henriette Nørgaard Nordre Strandvej

Garage Burgerbar Nordre Strandvej

Meny Brynet Risskov

Nyt Syn Veri Center

A-Muse Tammerisvej 47, Risskov

Frisøren i Veri Veri Center

I.C. designNordre Strandvej

Matas Veri Center

Mollerup Golfklub

Cafe Suverän Bellevue hallerne